ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Ρύζι (ΕΕ/εκτός ΕΕ), Σολομός, Γαρίδα, Αγγούρι, Σάλτσα Σόγιας (Νερό, Αλάτι, Σόγια, Αλεύρι Σίτου), Μαγιονέζα (Φυτικό Έλαιο (Σόγια, Ελαιοκράμβη), Κρόκος Αυγού, Νερό, Ξύδι, Αλάτι, Αμινοξέα, Μουστάρδα, Μπαχαρικά), Σάλτσα Τομάτας (Τοματοπολτός, Γλυκόζη, Ξύδι, Αλάτι, Μπαχαρικά), Ginger (Πιπερόριζα, Νερό, Αλάτι), Σουσάμι, Αποξηραμένο Φύκι, Wasabi (Χρένο, Μουστάρδα), Αναπλήρωμα Ξυδιού ((από Σιτάρι, Ρύζι και Καλαμπόκι), Αλάτι), Mirin (Σιρόπι Γλυκόζης, Εεκχύλισμα Ρυζιού (Νερό, Ρύζι, Αλάτι), Ζάχαρη, Αναπλήρωμα Ξυδιού), Sake (Ρύζι, Γλυκόζη), Ζάχαρη, Αλάτι, Τρεχαλόζη (είναι Πηγή Γλυκόζης), Φυτικές Ίνες
Παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: γάλα, ξηροί καρποί, καλαμάρι και θειώδη