Ρύζι (ΕΕ/εκτός ΕΕ), σολομός 22%, σάλτσα σόγιας (νερό, αλάτι, σόγια, αλεύρι σίτου), ginger (πιπερόριζα, νερό, αλάτι), αποξηραμένο φύκι, wasabi (χρένο, μουστάρδα), αναπλήρωμα ξυδιού ((από σιτάρι , ρύζι και καλαμπόκι), αλάτι), mirin (σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα ρυζιού (νερό, ρύζι, αλάτι), ζάχαρη, αναπλήρωμα ξυδιού), sake (ρύζι, γλυκόζη), ζάχαρη, αλάτι
Παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: Γάλα, Αυγό, Σουσάμι, Ξηροί Καρποί, Γαρίδες, Καλαμάρι και Θειώδη