Ρύζι (ΕΕ/εκτός ΕΕ), σολομός, τόνος, γαρίδα, αυγό, αυγό ψαριού, σάλτσα σόγιας (νερό, αλάτι, σόγια, αλεύρι σίτου) , ginger (πιπερόριζα, νερό, αλάτι), αποξηραμένο φύκι, wasabi (χρένο, μουστάρδα), αναπλήρωμα ξυδιού ((από σιτάρι , ρύζι και καλαμπόκι), αλάτι) , mirin (σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα ρυζιού (νερό, ρύζι, αλάτι), ζάχαρη, αναπλήρωμα ξυδιού), sake (ρύζι, γλυκόζη), ζάχαρη, αλάτι
Παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: Γάλα, Σουσάμι, Ξηροί Καρποί, Καλαμάρι και Θειώδη