Ρύζι (EE/εκτός ΕΕ), σολομός, σουρίμι (πρωτεΐνη ψαριού, νερό, πλήρως ραφιναρισμένο σογιέλαιο, ζάχαρη, εκχύλισμα καβουριού (ψάρι, σόγια), αλάτι, ασπράδι αυγού, άρωμα καβουριού), τόνος, αγγούρι, αβοκάντο, σάλτσα σόγιας (νερό, αλάτι, σόγια, αλεύρι σίτου), τσίλι, μαγιονέζα (φυτικό έλαιο (σόγια, ελαιοκράμβη), κρόκος αυγού, νερό, ξύδι, αλάτι, αμινοξέα, μουστάρδα, μπαχαρικά), ginger (πιπερόριζα, νερό, αλάτι), σουσάμι, αποξηραμένο φύκι, αυγό ψαριού, wasabi (χρένο, μουστάρδα), αναπλήρωμα ξυδιού ((από σιτάρι , ρύζι και καλαμπόκι), αλάτι) , mirin (σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα ρυζιού (νερό, ρύζι, αλάτι), ζάχαρη, αναπλήρωμα ξυδιού), sake (ρύζι, γλυκόζη), ζάχαρη, αλάτι
Παρασκευάζεται σε χώρους όπου επεξεργάζονται αλλεργιογόνες ουσίες: Γάλα, Ξηροί Καρποί, Γαρίδες, Καλαμάρι και Θειώδη